Doviđenja muzičkoj 2018 !

Škola za osnovno muzičko obrazovanje ''Predrag Milošević'' priredila je sinoć tradicionalni novogodišnji koncert, kako bi predstavila svoje talentovane učenike, koji će, možda, već u ovoj školskoj godini osvajati nagrade na takmičenjima.

Učenici Osnovne škole za muzičko obrazovanje od 2o18. oprostili su se tradicionalnim novogodišnjim koncertom. Neki od njih prvi put su stali na pozornicu da mama i tatama, bakama i dekama, braći i sestrama, pokažu šta su naučili pohađajući ovu školu za talente. Odabrali su instrumente koji su im se učinili najzanimljiviji, ili one za koje su čuli od prijatelja.

Martina Milošević, direktorka Muzičke škole, već ponekog od malih muzičara  vidi na nekom od takmičenja kojih će biti puno u ovoj školskoj godini.

''Novogodišnji koncert je prvi ozbiljniji koncert u školskoj godini. Večeras je bilo dosta kvalitetnih kompozicija i učenika koje već vidim na nekom takmičenju. Ono što je sigurno, to je Republičko takmičenje na kome naši učenici učestvuju svake godine, tuje Festival muzičkih i baletskih škola, te takmičenja koje nastavnici biraju u skladu sa napredovanjem svojih đaka''.

Nakon praznika, Muzičku školu ''Predrag Milošević'' očekuju pripreme za još jedan Akordeon fest, koji će, kako se najavljuje, biti kvalitetniji od svih prethodnih.