Dan OŠ ''Dubrava'': Veliki trud za lepšu školu

Osnovna škola ''Dubrava'' obeležila je svoj praznik 22. marta. Na svečanosti u Domu kulture izvedena je predstava ''Školotres'' i prikazan film o uspesima učenika i aktivnostima ove obrazovne ustanove u protekloj godini.

Od svog osnivanja 1993. godine, Osnovna škola ''Dubrava'' trudi se da za svoje đake i nastavnike stvori što bolje uslove za rad. Pored osavremenjavanja nastave, u školi su posebno ponosni na uređeno školsko dvorište, puno zelenila.

''U prethodnom periodu dosta smo uradili. Uredili smo dvorište, a predstoji nam izgradnja sportskih terena i teretane na otvorenom'', kazao je Slavimir Ilić, dodajući da je škola spremna i za uvođenje elektronskih dnevnika.

Svoj 26. rođenda škola je obeležila na velikoj svečanosti u Domu kulture, gde je dramska sekcija ''Dubrave'' izvela predstavu ''Školotres'', posvećenu školskoj svakodnevici i dečijim nestašlucima.

Na svečanosti je prikazan i igrano – dokumentarni film o uspesima učenika i školskim aktivnostima , koje su obeležile prethodnu godinu.