Dan ''Bajke'': Nek živi ljubav !

Danas je, velikom svečanošću, u kojoj su sa svojim predškolcima učestvovali svi vrtići, obeležen Dan Predškolske ustanove ''Bajka''.

Kada na scenu izađe blizu 150 devojčica i dečaka, apsolutno ispirisanih da zadatak koji su dobili od vaspitačica ispune najbolje što mogu...Kada pozornicu ispune njihiva vedrina, smeh i lepota, onda to svake godine iznova bude praznik i za oči i još više za dušu. Svaka od vaspitnih grupa pripremila je sa predškolcima svoju koreografiju, a na odraslima, koji su ispunili i mesta za stajanje u velikij dvorani Doma kulture, samo je bilo da decu podrže aplauzima.  

Predškolska ustanova ''Bajka'' nastavlja tradiciju organizovane brige o deci, uspotsavljenu u Knjaževcu pre jednog veka, kazao je direktor Dragan Đorđević. Dogradnjom vrtića ''Crvenkapa'', kako ističe, liste čekanja idu u prošlost.

Vrtići su i mesta gde se uči i podstiče kreativnost, čulo se na svečanosti, na kojoj su najuspešnijim autorima pojedinačnih i grupnih radova, za učešće na konkursima knjaževaloh ustaniva, uručene nagrade.