Četvrta ''Čarolija'' Tehničke škole

Za učenike i nastavnike Tehničke škole, kraj jedne i početak nove kalendarske godine idealno je vreme da na drugačiji način od onog standardnog, predstave svoju školu, njene obrazovne profile i sekcije. Oni to već četiri godine čine na svojoj ''Novogodišnjoj čaroliji''.

Sa idejom da se pokažu znanje, mašta i kreativnost, nastala je pre četiri godine ''Novogodišnja čarolija Tehničke škole'', koja je i ovog decembra u Domu kulture okupila devojke i mladiće, koji su demonstrirali ono što uče na časovima i ono čime se bave u školskim sekcijama. Umesto pravih, na štandovima su se našle kućice od keksa, pokazali su nam kako se pripremaju za budućnost kada će mašine zamenitti ljude, šta rade u jezičkim i dramskim sekcijama, kako brinu o životnoj sredini. šta sve može da se napravi od kože i zašto je lepo biti turistički tehničar.
 
Pozitivna atmosfera, entuzijazam svojstven mladim ljudima, karakterisali su i ovu manifestaciju, koja je, kako je to najavljivano pre četiri godine, našla svoje mesto među događajima koji podižu raspoloženje uoči novogodišnjih i božićnih praznika.