Četvrt veka Studija za strane jezike ''GO''

Studio za strane jezike ''GO'' obeležava ove godine 25 godina postojanja i rada. Kroz školu je, kaže njena osnivač Karolina Mitić, prošlo preko dve hiljade učenika. Mnogi od njih danas su profesori engleskog i izuzetni studenti.

Sve je krenulo pre četvrt veka iz radoznalosti. U potrazi za odgovorom kako bi to izgledalo kada bi deca od najranijeg uzrasta krenula da uče engleski jezik, Karolina Mitić, diplomirani filolog za engleski jezik i književnost, otvorila je Studio za strane jezike ''GO''.

U proteklih 25 godina kroz Studio ''Go'' prošlo je preko dve hiljade učenika različitog uzrasta. Mnogi su i sami danas profesori u knjaževačkim školama, drugi su izuzetni studenti. Većina ih je odrastala, učeći ovde čak i prva slova.

Mogućnost da se svakom učeniku posveti maksimalna pažnja, učenje kroz zabavu, prednost je ovakve škole i recept je za što bolje savladavanje stranog jezika,  tako važnog za upoznavanje drugih naroda i kultura.

Engleski jezik je jedini predmet koji se u školama ne uči za ocenu, već zbog toga što je postao neophodan u savremenom svetu, gde dominira na internetu, u elektronskoj komunikaciji, pa i u svetskoj književnosti i filmskoj industriji, kažu u Studiju za strane jezike ''Go''.