Čarolija Tehničke škole u ''Kaplaru''

Svoju tradicionalnu manifestaciju ''Novogodišnja čarolija'' Tehnička škola ove godine organizovala je u knjaževačkim osnovnim školama, a putovanje je završila u Osnovnoj školi ''Dimitrije Todorović Kaplar''.

 

Tehnička škola  danas je održala treću i poslednju „Novogodišnju čaroliju“ u osnovnoj školi ''Kaplar''. Učenici završnog razreda ove škole dobili su više informacija, kao i praktične savete i demonstracije o svakom smeru koji mogu da upišu, a glavni demonstratori bili su učenici raznih obrazovnih profila.

Tehnička škola je prepoznala važnost karijernog savetovanja i vođenja kao svojevrsnog načina podrške učenicima tokom školovanja. ''Novogodišnja čarolija'' se prepoznaje kao deo programa zbog jedinstvenog načina promocije i informisanja.
 
Kako profesorka Zlatica Gerov kaže, ovo je poslednja manifestacija u ovoj godini ali nas tokom sledeće očekuje još puno događaja koji mladima daju više informacija o daljem školovanju, radionice namenjene edukaciji i naravno sve to na način koji deca najviše  vole - zabavu.