Blistavi knjaževački ''Englezi''

Blistavi knjaževački ''Englezi''

Mladi Knjaževčani postigli su izuzetan uspeh na međunarodnom KGL takmičenju iz engleskog jezika. U polufinale ovog takmičenja plasiralo se čak 13 takmičara iz naše opštine.

Najbolje rezultate ostvarili su učenici Studija za strane jezike ''Go'' profesorke Karoline Mitić. U polufinale plasiralo se šest đaka : Anja Milošević, kategorija A2 sa 97,5 poena, Jana Vasilev, kategorija A1 sa 100 poena, Mila Vučković, kategorija A1 (97,5 poena), Ljubica Petrović (98 poena), Nađa Radovanović (97,5 poena) i Natalija Petrović sa 97,5 poena.

Kod gimnazijalaca Mateja Milošević bio je najbolji u Srbiji u kategoriji B2 sa osvojenih 100 poena, koliko je ostvario i Nikola Milošević u kategoriji B1. Mateja Mihajlović u kategorji B1 postigao je 97,5 poena. Njhov mentor je profesorka Karolina Mitić. Tara Jevtić osvojila je 87,5 poena, nivo B2. Njena profesorka je Maja Đorđević.

U Osnovnoj školi ''Vuk Karadžić'' Petar Jovanović osvojio je 100 poena u u kategoriji A2, a Pavle Stanojević postigao je odličan uspeh u kategoriji A2 sa osvojenih 97,5 pona. Njihov mentor je profesorka Marija Ivanović Božić.

Filip Ranđelović, individualni takmičar, čiji je višegodišnji mentor profesor Maja Đorđević osvojio je 100 poena u kategoriji A2.