Milan Đokić: Pokazali smo da ujedinjeni možemo sve

Odlična izlaznost i veliko poverenje koje su građani dali Srpskoj naprednoj stranci, obeležili su izborni dan u Knjaževcu, prvi su utisci Milana Đokića, predsednika Opštine i predsednika Opštinskog odbora SNS-a.

Izlaznost je na izborima bila odlična, na nivou od pre četiri godine. Čak 57,2 odsto birača izašlo je na izbore, kazao je Milan Đokić sinoć u izbornom štabu Srpske napredne stranke, gde se slavila pobeda na izborima.

''Srpska napredna stranka dobila je poverenje preko 70 odsto naših sugrađana. Za sada je to 77, 78 procenata na osnovu pedeset procenata obrađenog biračkog tela. Ja čestitam Knjaževčanima na fer odigranoj izbornoj utakmici, na mirnom izbornom danu, na mogućnosti da svi izađu i glasaju, na svemu onome što jesmo kao Knjaževčani pokazali, a to je da ujedinjeni možemo sve, a pre svega da možemo da stvaramo budućnost za našu decu. Ovo poverenje je velika odgovornost za SNS i breme odgovornosti opravdaćemo još boljim i rezultatima u naredne četiri godine'', poručio je Đokić.