Dosta je bilo: Nema legitimiteta nedemokratskim izborima

Dosta je bilo: Nema legitimiteta nedemokratskim izborima

Opštinski odbor Dosta je bilo u Кnjaževcu bojkotovaće predstojeće izbore. Кao odgovorni građani i odgovorna opozicija , mi ne želimo da svojim učestvovanjem na izborima damo legitimitet vlasti Aleksandra Vučića, navedeno je u saopštenju.

Ne želimo da damo legitimitet nedemokratskom izbornom procesu u kome ova vlast zastrašuje, ucenjuje i kupuje birače.

U Srbiji se glas kupuje za lanč paket ili jednu crvenu. U Srbiji glasaju i mrtvi. U Srbiji u biračkom spisku ima više od 6,7 miliona birača a svega 5 miliona izdatih ličnih karti. U Srbiji ne postoji minimum uslova za fer izborni proces .

Pozivamo sugrađane da na dan izbora ne izađu na birališta i ne pruže na taj način podršku naprednjačkom uništavanju države. Кnjaževački lokalni moćnici koji gledaju samo svoje fotelje i svoj interes i koji su na prošlim izborima prekrojili izbornu volju građana preletanjem u SNS, obećavaće i sada kao i tada kule i gradove, na isti način na koji to radi Aleksandar Vučić , a naša deca će pakovati kofere i odlaziti u svet poražena saznanjem da se u Кnjaževcu mogu zaposliti samo uz člansku kartu SNS-a .

Dosta je bilo zna da će, kada se stvore fer uslovi za izbore, građani čuti i podržati politiku DJB kojom ćemo od Srbije stvoriti zemlju u kojoj svi lepo i rado žive a ne samo partokratija. U toj Srbiji neće biti subvencija za strane kompanije već ćemo pomagati naše porodične firme, neće biti zapošljavanja sa članskom kartom već na konkursu, trošenje javnog novca biće transparentno a državni organi biće u službi građana, stoji u saopštenju za javnost Opštinskog odbora Dosta je bilo.