Anketa ''Standarda'': Da li ste zadovoljni komunalnim uslugama

Anketa ''Standarda'': Da li ste zadovoljni komunalnim uslugama

Od 22. marta do 23. aprila Javno komunalno preduzeće “Standard” sprovodi anonimno ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama vodovoda i kanalizacije.

Građani mogu da popune online upitnik,   ili da popune upitnik u pisanoj formi u prostorijama ''Standarda'' svakog radnog dana od 6:30 do 14:30 časova, kao i u prostorijama partnerskih organizacija.

Upitnik se može popuniti, ili preuzeti i u Opštini Knjaževac, Preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju, Agenciji za razvoj Knjaževca, Turističkoj organizaciji, Udruženju penzionera, Predškolskoj ustanovi ''Bajka'', Tehničkoj školi i Knjaževačkoj gimnaziji.
 
Upitnik je potpuno anonimni I sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet usluga preduzeća – snabdevanje vodom, prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve, kao i pitanja koja se odnose na investiranje u unapređenje usluga vodovoda i kanalizacije. Dodatno korisnicima se pruža mogućnost da iznesu svoje predloge, kritike ili pohvale koja se odnosi na rad “Standarda”. Po okončanju ispitivanja, javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju.