Prema pisanju ''Blica'': Roditelji osumnjičeni za smrt tromesečne bebe

Prema pisanju ''Blica'': Roditelji osumnjičeni za smrt tromesečne bebe

Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromosečne bebe, prenosi ''Blic'' na svom portalu.

Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi ''Blic'', roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova beba odbija da jede. Rečeno im je da se hitno jave lekaru, koji je odmah video da je beba preminula. Obaveštena je policija, koja u njihovoj kući pronašla još dvoje dece, koja su se smrzavala.

'' Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o ostalo dvoje dece, kazala je za ''Blic''  Snežana Nikolić, direktorica knjaževačkog Centra za socijalni rad. – U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti.

Ostalo dvoje dece je u lošem zdavstvenom stanju i sa promrzlinama primljeno u KBC u Nišu, a sa njima se nalaze i radnici knjaževačkog Centra za socijalni rad, piše danas ovaj dnevni list.

Potvrdu ovih informacija Knjaževacinfo do ovog trenutka nije uspeo da dobije od portparola Policijske uprave u Zaječaru.