Viber zajednica za podršku preduzetništvu

Viber zajednica za podršku preduzetništvu

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije pokrenula je nedavno Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ kao potpuno besplatni preduzetnički info servis, namenjen potencijalnim i postojećim preduzetnicima i privrednicima iz regiona.

Ova Viber zajednica je izazvala veliko interesovanje, ne samo u regionu, već u celoj Srbiji, jer je ovo prva i za sada jedina Viber zajednica namenjena razvojnim temama i podršci preduzetništu u celoj Srbiji.

Odmah po aktiviranju Viber zajednice RARIS-u su se obratili predstavnici Rakuten Vibera za Srbiju sa predlogom za unapredjenje saradnje. Rakuten Viber je podržao inicijativu RARIS-a i besplatno postavio Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ u grupaciji velikih zajednica, čime je učinio dostupnim svima i momentalno pretraživom, a takođe i dodelio interaktivne URL linkove za druge RARIS-ove digitalne kanale.

Članovi zajednice preko Viber aplikacije pravovremeno dobijaju informacije od važnosti za pokretanje i unapređenje biznisa. Viber zajednici „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“, se za manje od mesec dana pridružilo preko 450 članova.

Svi zainteresovani mogu da pristupe zajednici preko pozivnog linka klikom na: http://skr.rs/pVo a ukoliko im je potrebna pomoć, mogu da se jave RARIS-u na telefon 019 426 427, ili pišu na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..