Tekijanka za prve bebe: Porodica pre svega

Kompanija Tekijanka obradovala je i ove godine prve bebe rođene u Knjaževcu u 2019. godini. Tri devojčice i jedan dečak dobili su poklon pakete Tekijanka bebi kluba, a roditelji prvorođene devojčice i 30.000 dinara u gotovom novcu.

Tekijankini darovi, sa najneophodinijim stvarima za najmlađe, poput pelena, peškira, kozmetike, stigli su u knjaževačko porodilište da obraduju nasmejane mame  jednog dečaka i tri devojčice, prvih beba rođenih u 2019. godini.
Od svog dolaska u Knjaževac, Tekijanka najviše pažnje poklanja najmlađima, kojima je i namenjen Bebi klub ove kompanije, kazala je marketing menadžer Bobana Beatović.

''Tekijanka, kao porodična kompanija, poštuje porodične vrednosti i ne zaboravlja novorođenčad. Za prvu rođenu bebu, devojčicu, Tekijanka je priremila 30.000 dinara u gotovom novcu, koji će, nadamo se, pomoći roditeljima u prvim danima sa bebom. Imamo tu još jednog dečaka i dve devojčice, koji su darivani poklon paketima Tekijanke. Posle ovakve jedne slike, nadamo se da će biti više beba, jer ovo vraća veru u život, a Tekijanka će biti tu da porodicu uvek stavi na prvo mesto.''

Da podsetimo, u novembru 2017. kada je otvorila svoj prvi market u Knjaževcu, Tekijanka je do novogodišnjih i božićnih praznika darivala 44 dečaka i devojčica, rođenih u tom periodu.