Sunčana jesen u Gerontološkom centru

Članovi knjaževačkog Udruženja penzionera sinoć su bili gosti Gerontološkog centra. Za korisnike usluga te ustanove pripremili su prigodan kulturno-umetnički program.

Knjaževački penzioneri potrudili su se da i ovog oktobra bar jedno veče učine lepšim i prijatnijim korisnicima usluga Gerontološkog centra. „Članovi Udruženja penzionera naši su gosti pvodom meseca solidarnosti sa starim licima. Ovo je jedna od mnogobrojnih priredbi koje smo organizovali ovog meseca. Odličnu saradnju imamo i sa obdaništima i školama, kao i sa svim ljudima dobre volje i zajednička nam je želja da učinimo što kvalitetnijim boravak u ovom centru korisnicima naših usluga“, rekao je Saša Ignjatović, direktor Gerontološkog centra.

Članovi Kulturno-umetničkog društva Sunčana jesen knjaževačkog Udruženja penzionera sinoćnim nastupom u Gerontološkom centru nastavili su dugogodišnju lepu tradiciju. „Potrudili smo se da za naše prijatelje u centru pripremimo raznovrstan program, sa dosta humora,  znamo da to njima pričinjava veliko zadovoljstvo i bar na trenutak ih podseti na njihovu mladost“, kaže  Staljinka Beba Milić, članica KUD Sunčana jesen života.

Poseta članova Udruženja penzionera korisnicima usluga Gerontološkog centra realizovana praktično na samom kraju oktobra, koji se u celom svetu obeležava kao mesec solidarnosti sa starim osobama.