Stefanović u Policijskoj stanici Knjaževac: Stanje bezbednosti na visokom nivou

Stefanović u Policijskoj stanici Knjaževac: Stanje bezbednosti na visokom nivou

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je u Кnjaževcu da će država nastaviti da investira u istok Srbije i da danas, zahvaljujući dobrim ekonomskim osnovama, može da ulaže u infrastrukturne projekte i bori se za bolji životni standard građana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

 

„Država će nastaviti da investira novac u razvoj ovog kraja. Hoćemo da ljudi ovde stvaraju porodice, da se zapošljavaju i da od plate mogu pristojno da žive. Od 2012. godine u Кnjaževcu je mnogo urađeno na smanjenju stope nezaposlenosti, što je svakako jedan od ključnih zadataka i poslova koje država ima“, rekao je Stefanović, nakon sastanka sa predsednikom opštine Кnjaževac Milanom Đokićem.

Ministar Stefanović je prilikom obilaska Policijske stanice Кnjaževac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima ove stanice i Policijske ispostave Stara planina, istakao da je stanje bezbednosti u ovom kraju na visokom nivou.

On je najavio da će pripadnici Policijske ispostave Stara planina dobiti novo vozilo, kojim će i tokom zime moći da obavlja patrolnu delatnost, kao i da je sa predsednikom opštine Đokićem razgovarao o mogućnosti da lokalna samouprava zajedno sa Policijskom upravom izgradi montažni objekat u kome će na Staroj planini policija biti smeštena tokom zimskog perioda, navodi vodi se u saopštenju.