Sjajni rezultati web platforme Visit East Serbia u 2018.

Sjajni rezultati web platforme Visit East Serbia u 2018.

Rezultati regionalne turističke web platforme „Visit East Serbia“, koju je RARIS postavio u julu 2018. godine, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, prevazišli sva očekivanja. Ona je, sa više od 10.000 pratilaca na društvenim mrežama najpraćenija turistička stranica u regionu i treća u Srbiji.

Postovi sa stranice „Visit East Serbia“ na Facebooku doprli su do 1,5 miliona ljudi, a web sajt broji više od 60.000 klikova mesečno.

Regionalna turistička web platforma „Visit East Serbia” aktivno promoviše turističku ponudu istočne Srbije i predstavlja turistima najbolje što naš region ima: najukusniju hranu, bogato prirodno i kulturno nasleđe, druženje uz pesmu i vino, poglede od kojih zastaje dah, gostoljublje....

„Visit East Serbia“ se sastoji od web sajta (www.visiteastserbia.rs), facebook strane (https://www.facebook.com/visiteastserbia), instagram naloga (https://www.instagram.com/visiteastserbia) i YouTube kanala (http://skr.rs/dUr)
 
RARIS će ove godine započeti i internacionalnu turističku promociju istočne Srbije. Započet je prevod sajta na engleski i počele su pripreme za postavljanje stranice VES na društvenim mrežama na engleskom jeziku.