Rok karavan devojčica otišao iz Knjaževca

Završnim koncertom osam bendova i njihovim originalnim pesmama završen je treći Rok kamp za devojčice.

Sedam dana devojčice iz cele Srbije učile su kako se sviraju gitara, bubnjevi, ili klavijature, kako se podešava zvuk, pa je to bio trenutak da svojim mamama i tatama i knjaževačkoj publici pokažu kako su zakoračile u divni svet rokenrola.

U mentoskom timu Rok kampa bile su mlade i talentovane muzičarke sa domaće alternativne scene, koje je predvodila Selena Simić.

''Proteklih sedam dana bilo je fenomenalno, sviralo se i po sedam sati dnevno....Većina devojčica nastavi da svira, a mi ih pozivamo, kad god se ukaže prilika za nastupe.... Ako svi budemo motivisani i inspirisani kao ove devojčice, mislim da ćemo postati jedna rokenrol država'', kaže Selena.

Boje Knjaževca na Rok kampu branile su Ena, Mina i Kristina, učesnice prethodnih kampova, sada volonterke i Milja, koja je svojim veštinama dodala sviranje klavijatura.

I tako je veseli karavan devojčica otišao iz Knjaževca. Domu učenika srednjih škola, gde su bile smeštene, nedostajaće pozitivna buka, a nama za pamćenje ostaje divan osećaj da smo bili deo nečeg lepog i jedinstvenog.