RARIS: Poziv preduzetnicima za učešće u projektu GO DIGITAL

RARIS: Poziv preduzetnicima za učešće u projektu GO DIGITAL

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisala je javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u projektu GO DIGITAL.

 

RARIS i projekat GO DIGITAL će pomoći biznisima u istočnoj Srbiji, koja posluju u turizmu i povezanim sektorima, da se suoče sa izazovom koji donosi digitalizacija pružajući im konkretnu podršku.
 
Odabrani preduzetnici i preduzeća dobiće besplatno obuku koja će im pomoći da otpočnu sa uvođenjem digitalizacije u sopstveni biznis. Na obukama će se obraditi teme kao što su: pretraga subvencija i drugih izvora finansiranja, elektronski servisi, pretraga potencijalnih poslovnih partnera, e-poslovanje.
Preduzetnici će dobiti i konkretnu pomoć za podizanje vidljivosti na najvažnijim turističkim platformama, kao i za pripremu i realizaciju digitalne marketing kampanje, kao i pomoć  u izradi marketing plana, postavljanje biznisa na Google Maps, otvoranje, ili unapredite stranice na Facebooku ili Instagramu, predstavljanje na Bookingu, TripAdvisoru, ili nekoj drugoj turistički relevantnoj digitalnoj platformi.

Preduzetnici će besplatno dobiti logo firme, proizvoda ili usluge; vizuale za kampanje na društvenim mrežama; promo spot; kampanju na internetu.

Obuke i praktične radionice će se organizovati u periodu mart – april.

Rok za prijavu je do 15. februara 2020. godine.

Za dodatne informacije se možete obratiti Draganu Milutinoviću na telefon 019/426-377 svakog radnog dana od 8 do 16 časova, kao i putem mail -a  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.