Rad ''Tekijanke'' u uslovima vanrednog stanja

Rad ''Tekijanke'' u uslovima vanrednog stanja

Radno vreme prodajnik objekata ''Tekijanke'' ostaje nepromenjeno do daljeg, saopštila je ova kompanija.

Snabdevanje prodavnica dovoljnim količinama robe, sa akcentom na osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu nastaviće se kao i do sada, a od strane dobavljača ne postoji najava o nestašici bilo kog proizvoda.

Cene proizvoda ostaće stabilne i u skladu sa odlukom Vlade Srbije o ogramičenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme. Kompanija ''Tekijanka'' preporučuje građanima da ne prave prekomerne zalihe ovih proizvoda.

U saopštenju se dodaje da zaposleni u prodajnim objektima ''Tekijanke'' vode računa o ličnoj zaštiti i dezinfekciji, kao i o dezinfekciji radnih površina, sredstava za rad, alata za pripremu mesa i rezanje suhomesnatih proizvoda i sireva.

Preporuka kupcima je da budu odgovorni i da ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukoliko ih imaju. Ukoliko u prodavnici postoje redovi, treba držati neophodno rastojanje, a u slučaju veće gužve sačekati ispred objekta. Proizvode ne treba dodirivati više puta i vraćati ih na policu, posebno proizvode koji nemaju sopstveno pakovanje, kao što su hleb, voće i povrće.