Putevima vina na platformi “Duh Balkana”

Putevima vina na platformi “Duh Balkana”

Danas je počela sa radom specijalizovana web platforma putevi vina „Duh Balkana“ na kojoj je detaljno predstavljeno osam puteva vina u istočnoj Srbiji i severozapadnoj Bugarskoj, a dostupna je na linku https://wineroutesob.com/

Na ovoj platformi možete saznati sve o putevima vina „Duh Balkana“, besplatno koristiti online mape i upoznati glavne znamenitosti i atrakcije. Takođe, predstavljene su i najbolje vinarije, restorani i objekti smeštaja i još mnogo toga.

Najstarije urbano naselje u Evropi nalazi se u istočnoj Srbiji, na prostoru gde su rimski imperatori gradili palate a moderni graditelji krotili Dunav. Prava, netaknuta priroda, planine spremne za avanture, banje za opuštanje a pećine za istraživanje: Ovde stvarnost postaje čarolija. A uz dobro i kvalitetno vino, po kojem je ovaj kraj od davnina poznat, slika ovog kraja je upotpunjena u celosti. Za takva vina potreban je naporan rad, posvećenost i znanje koje se vekovima prenosi na generacije.

Web platformu putevi vina „Duh Balkana“ je kreirao RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije u saradnji sa prekograničnom asocijacijom „Duh Balkana“.