Predstavljena web platforma ''Visit East Serbia''

Predstavljena web platforma ''Visit East Serbia''

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije predstavila je regionalnu turističku web platformu istočne Srbije ''Visit East Serbia''

Pokretanjem ove platforme, RARIS želi da sa budućim gostima istočne Srbije podeli sve ono najbolje što region ima: najukusniju hranu, bogato nasleđe, druženje uz pesmu i vino, poglede od kojih zastaje dah, gostoljublje kakvog nema na kugli zemaljskoj.

Regionalna turistička web platforma istočne Srbije ''Visit East Serbia'' za sada  se sastoji od web sajta www.visiteastserbia.rs, istoimene Facebook stranice, https://www.facebook.com/visiteastserbia, Instagram naloga instagram/visiteastserbia i YouTube kanala.Na njima je detaljno predstavljeno više od 70 atrakcija, znamenitosti i manifestacija istočne Srbije.

Gosti istočne Srbije će moći da na sajtu nadju i skinu 16 detaljnih turističkih mapa regiona, opština i gradova u istočnoj Srbiji.

Platforma, koja je izrađena u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijamam, do kraja godine biće proširena i postati dostupna i na engleskom jeziku.

''Istočna Srbija. Tamo gde se pije najbolje vino, gde su rimski imperatori gradili palate, a graditelji krotili Dunav. Tamo gde stvarnost postaje čarolija; divlja, mistična i privlačna'', navodi RARIS.