Porodični centar: Darujmo porodilište !

Porodični centar: Darujmo porodilište !

Udruženje Porodični centar pokrenulo je akciju "Darujmo porodilište", tokom koje se, u saradnji sa Zdravstvenim centrom, prikupljaju benkice, tetra i švedske pelene i bebi posteljine koje će biti donirane knjaževačkom porodilištu.

''Verujemo da mnoge porodice imaju ponešto od ovih stvari, a nadamo se da imaju i volju da ono što im ne treba, a očuvano je, čisto i nepocepano, doniraju porodilištu, kako bi novopridošle bebe imale udobniji i prijatniji povoj u svojim prvim danima'', navodi u svom obaveštenju Porodični centar. 

Akcija će trajati do 26. decembra, kada će prikupljene stvari biti sortirane i do kraja godine predate porodillištu.

Dom kulture Knjaževac, Predškolska ustanova "Bajka", CREATIVE S Hair Design Studio, Zavičajni muzej Knjaževac i Lilly Beauty su partneri u akciji i u njihovim prostorijama mogu se  ostaviti stvari koje građani žele da doniraju.

U Domu kulture, na portirnici, od 14.00 do 19.00 časova, u vrtićima, kada se dovode deca, ili odlazi po njih, u Zavičajnom muzeju, radnim danom od 8.00 do 15.30, u Creative S i Lilly Beauty salonima, u toku njihovog radnog vremena. Može se i poslati poruka Porodičnom centru na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kako bi se dogovorili oko preuzimanja

''Pozivamo vas da budete Deda Mraz nekim budućim bebama! Pridužite se akciji, pitajte nas bilo šta ukoliko imate nedoumice, ili postanite naši partneri tako što ćete otvoriti svoje prostorije za prikupljanje ili donirati,'' poručuju iz Porodičnog centra.