Počinje "Moon fest" na Staroj planini

Počinje "Moon fest" na Staroj planini

Najatraktivniji deo ove manifestacije je noćni uspon na Midžor, koji će biti organizovan u noći između subote i nedelje.

Na Staroj planini će i ovog leta biti organizovan noćni uspon na Midžor u sklopu manifestacije Moon fest. Turistička organizacija opštine Knjaževac, kao i prethodne godine, organizuje ovu manifestaciju u saradnji sa Asocijacijom Srbija za mlade. Organizator je zainteresovanim učesnicima ponudio dve mogućnosti – prva je Sky active kamp, koji počinje danas. Učesnici će najpre posetiti bazen Banjicu, a zatim odlaze u Balta Berilovac. Sky active kamp traje do 18. avgusta i nudi brojne sadržaje (kampovanje, muzički program, igre bez granica, fitnes na otvorenom, školu planinarenja i noćni uspon na Midžor).

Sam uspon na najviši vrh Srbije je svakako najatraktivniji događaj čitavog Moon festa u nedelji punog meseca. Uspon na Midžor biće organizovan u noći između subote i nedelje, a samom pešačenju obroncima Stare planine prethodiće ništa manje atraktivni sadržaji kod restorana Plaža – posmatranje zvezdanog neba, predavanje stručnog tima i muzički program. Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na sajtu organizacije Srbija za mlade.