Pijaću vodu koristite racionalno!

Pijaću vodu koristite racionalno!

Iz JKP "Standard" mole potrošače da namenski i racionalno koriste vodu, kako ne bi došlo do poremećaja u snadbevanju vodom i havarija na mreži, usled izuzetno nepovoljne hidrološke situacije.

Najnovije saopštenje iz JKP “Standard” prenosimo vam u celosti:

"Obaveštavaju se građani opštine Knjaževac i korisnici usluge snabdevanja vode za piće da je zbog izuzetno loše hidrološke situacije u našoj i susednim opštinama došlo do značajnog smanjenja izdašnosti na izvorištima “Sinji Vir”, “Jezava” i “Kalna”, te da ukoliko se nastavi trend smanjenja izdašnosti može doći do ugrožavanja redovnog vodosnabdevanja korisnika.
Molimo sve građane da racionalno koriste vodu za piće, redovno kontrolišu i popravljaju svoje instalacije, kao i da sve vidljive kvarove odmah prijave našem preduzeću, kako bi u što kraćem roku iste popravili i sprečili nenamensko isticanje vode iz sistema vodosnabdevanja. Telefoni za prijavu kvarova: 019/731-190, 019/731-191. Molimo korisnike za razumevanje i saradnju, kako bismo u veoma delikatnoj situaciji održali redovno vodosnabdevanje", apeluju iz  JKP “Standard”.