Održan osmi građanski protest u Knjaževcu

Na Trgu oslobođenja sinoć je održan osmi po redu građanski protest ''1 od 5 miliona'' u organizaciji Građanske inicijative ''Za Knjaževac bez straha''.

Bićemo zajedno dok konačno ne padne vlast Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, poručeno je sa osmog protesta ''1 od pet miliona'' u Knjaževcu. Na Trgu oslobođenja govorili su Ivan Mandić, član Predsedništva Levice Srbije i  Marija Janjušević, narodna poslanica Dveri. 

''Vidite i sami šta nam radi ova naprednjačka klika svuda pos Srbiji. Oni žene šalju na kontra mitinge, guraju ih u prvi plan. To su naše majke, sestre, ćerke....mi protiv njih nemamo ništa, ali je sramno što se njihovi muškarci iz SNS sakrivaju iza ženskih suknji'', kazao je Ivan Mandić.

''Čeka nas Beograd 13. aprila, kada je početak kraja Vučića i rugla koje je doneo u Srbiju. Ne znamo koliko će trajati, neće oni otići sami. To zavisi od onih koji nisu sa nama večeras, od onih koji su podlegli ucenama i zastrašivanju....'', poručila je Marija Janjušević.

Dnevnik slobodnih građana bio je posvećen aktuelnim dešavanjima u Srbiji i Knjaževcu, a protest je, kao i prethodnih nedelja, završen šetnjom centralnim gradskim ulicama.