Knjaževac u velikoj akciji za decu

Knjaževac u velikoj akciji za decu

U humanitarnoj akciji prikupljanja novca za završetak dečjeg hematološko - onkološkog odeljenja u Nišu, Knjaževčani mogu učestvovati slanjem SMS poruke na broj 1150. Zauzvrat, u poslastičari Casa dolce i u Rakia pabu mogu popoti kafu, ili čaj. Dovoljno je da poruku koju su poslali, pokažu konobaru.

Povodom 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR će organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u više od 40 gradova širom Srbije. U Knjaževcu, centralna manifestacija de biti organizovana na gradskom trgu pored Doma kulture od 12 do 14 časova.

Tačno u 13 časova bide pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.
U saradnji sa Ateljeom lepih umetnosti i Centrom za kreativni razvoj, na trgu će biti organizovane radionoce za decu "Ruke podrške" i "Čarobni štapić imam". Najmlađe očekuju i klovn i mađioničar, iscrtavanje lica, muzički program.

Kupovinom balona, narukvica, broševa, moći će da se donira novac i pomogne ostvarenju ovog humanog cilja i obezbeđenju boljih uslova za lečenje najranjivijih članova našeg društva.

''Nekad ne možeš da učiniš sve, ali možeš da učiniš nešto'', poručuju iz NURDOR-a.