Dobrodošlica za Đorđa i Dušana

Kompanija ''Tekijanka'' darivala je, poklon paketima i novcem Đorđa i Dušana, prve bebe, rođenje u knjaževačkom porodilištu u 2018. godini.

Đorđe i Dušan prve su bebe rođene u Knjaževcu u novoj 2018. godini. Dva zdrava dečaka rodila su se  osmog i desetog januara i uskoro će se sa svojim mamama pridružiti ostatku porodice.

U porodici Snežane Antonić Đorđe je treće, a Sandri Živanović Ranđelović Dušan je drugo dete. Obe kažu da vole da imaju što više dece.

Dobrodošlicu na svet novim stanovnicima Knjaževca poželela je i kompanija ''Tekijanka''

''Mi živimo sa svojim gradom, a posebno mislimo na najmlađe. Odlučila je ''Tekijanka'' da daruje bebu poklon paketom sa najneophodijim stvarima za prve dane života i novčanim iznosom od 30.000 dinara'', kazala je Bobana Beatović, marketing menadžer ''Tekijanke''.

Protekle godine u Knjaževcu je rođeno manje od 200 beba, pa lekari kažu da podizanje nataliteta mora da bude primarni zadatak svih.

''Na žalost, tu je populaciona politika zakazala, malo smo i mi zakazali i ako nastavimo u ovom ritmu, loše nam se piše. U prošloj godini rođeno je između 160 i 180 beba,'' ističe dr Mladen Timilijić, ginekolog akušer.

Poklon paketi ''Tekijanke'' sadrže najneophodine stvari za najmlađe – pelene, peškire, bebi kozmetiku, koji će, kako ističu u ovoj kompaniji, pomoći porodiljama u prvim danima života novorođenčeta.