Decenija i po PC&GAMES

Porodična firma PC&GAMES obeležava 15 godina postojanja i rada. U čast jubileja, od prvog do trećeg februara, kupci će u moći da ostvare 10 odsto popusta na sve kupljene artikle, a obezbeđeni su i prigodni pokloni za sve potrošače.

Mala porodična firma PC & GAMES postoji 15 godina.  Jubilej će biti obeležen brojnim lepim iznenađenjima za kupce.

''Naša radnja je krenula sa radom prvog februara 2003. godine. Slavimo za nas veliki jubilej – 15 godina rada. Bilo je teško opstati u proteklim godinama, s obzirom na konkurenciju, vremena kakva su izna nas, na platežnu moć ljudi. U čast jubileja, od prvog do trećeg februara biće popusti od 10 odsto na sve kupljene artikle. Uz ste popuste, svakom kupcu daćemo i prigodne poklone'', kaže vlasnica Biljana Dimitrijević.

U početku, orjentisani samo na prodaju računara, PC & GAMES polako je širio asortiman i na mobilne telefone, male kućne aparate, obezbeđujući i tehničku podršku i gradeći poverenje potrošača, što nije uvek lako u jakoj konkurenciji. Društvenu odgovornost prema sredini u kojoj radi PC & GAMES pokazuje podržavajući brojne manifestacije sportskog, ili kulturnog karaktera u knjaževačkoj opštini.