Besplatni online kurs engleskog za čitateljke našeg sajta

Besplatni online kurs engleskog za čitateljke našeg sajta

Povodom Međunarodnog dana žena, LINK group i BusinessAcademy za čitateljke sajta www.knjazevacinfo.rs, obezbedili su besplatne online kurseve engleskog jezika.

Tri čitateljke našeg sajta, koje na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.pošalju najkreativnije komentare o tome zašto bi želele da nauče, ili usavrše svoj engleski, dobiće poklon kodove.

Nakon dobijanja koda, tri odabrane dame na svoj mejl dobiće sva uputstva za pohađanje online kursa preko platforme za učenje preko interneta. Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu sa nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom. 

Cilj ove velike akcije je da što veći broj žena dobije odličnu mogućnost za dodatno usavršavanje.

''Svesni smo činjenice o važnosti svake vrste ravnopravnosti žena i muškaraca i zato želimo da podržimo ovaj praznik i na ovaj način doprinesemo tome da što više žena dobije mogućnost da usavrši svoje znanje engleskog jezika kako bi mogle da napreduju na ličnom i profesionalnom planu'', ističe BusinessAcademy