Uslovi korišćenja

Knjaževacinfo nije odgovoran za zloupotrebe i prekršaje iz domena domaćeg i međunarodnog prava, koje posetioci počine koristeći se sadržajima objavljenim na portalu.

Neovlašćeno korišćenje sadržaja iz bilo kog dela portala, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Uređivačkom politikom kuće zaštićena je privatnost korisnika portala Knjaževacinfo, i njihovi lični podaci ostaće skriveni od javnosti izuzev u slučajevima krivičnog gonjenja korisnika.

Administratori zadržavaju pravo da, bez posebnog objašnjenja, uklanjaju sve sadržaje korisnika za koje ocene da krše pravne i etičke norme, sadrže govor mržnje, uvrede na ličnoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova ka drugim sajtovima.

Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.

Administratori takođe zadržavaju pravo, da bez prethodne najave, banuju korisnike društvenih mreža na kojima Knjaževacinfo ima svoje profile (facebook, instagram, youtube...) koji u svojim komentarima i postovima sadrže sve prethodno navedene stavove i sadržaje i da brišu linkove koje korisnici u komentarima postavljaju ka drugim sajtovima.