Završen ''Moj prvi fudbalski korak''

Uručenjem medalja i druženjem u bašti Doma JNA završen je ''Moj prvi fudbalski korak'', besplatni program namenjen devojčicama i dečacima predškolskog uzrasta, koji žele da se bave sportom.

Grupa devojčica i dečaka, koja je ove godine prerasla vrtić, deo leta provela je na zelenim fudbalskim terenima, učeći prve fudbalske korake u istoimenom programu Sportskog saveza. Sudeći po reakcijama, decu, kojoj su u bašti Doma JNA dodeljene zaslužene medalje,  zainteresovale su fudbalske veštine i mnogi će nastaviti da se bave sportom, ako mame i tate mogu da izdvoje novac za treninge.

Preko pet stotina mališana u proteklih devet godina prošlo je kroz ovu zabavnu školicu fudbalskih veđtina. Ovogodišnju generaciju pratilo je loše vreme, te prema rečima Krunislava Simića program rada nije u potpunosti realizovan.

Osim na bavljenje sportom, treneri su u proteklih mesec dana podsticali mališane da iskažu i neke druge talente, kakvi su oni prema slikanju, ili recitovanju. Deo su pokazali i publici na završnoj svečanosti programa ''Moj prvi fudbalski korak''.