Svetosavski turnir: Dubrava odbranila titulu

Svetosavski turnir: Dubrava odbranila titulu

Učenici Osnovne škole Dubrava odbranili su titulu pobednika tradicionalnog Svetosavskog turnira u malom fudbalu. Takmičenje je održano juče u hali Kaplar.

 

Predstavnike u sve tri kategorije imala je samo Dubrava, dok su osnovne škole „Vuk Karadžić“ i „Kaplar“ predstavljale ekipe dečaka VII i VIII razreda. Jedino u toj kategoriji odigrane su sve tri planirane utakmice. Predstavnici Dubrave bili su dominantni – vršnjake „Kaplara“ pobedili su 6:1, dok su od rivala iz „Vuka“ bili bolji rezultatom 4:1. U direktnom susretu za drugo mesto među starijim pionirima ekipa „Vuka“ pobedila je predstavnike „Kaplara“ posle boljeg izvođenja penala 4:3.

S obzirom da nisu imali rivale iz ostalih škola, ekipa devojčica iz Dubrave i mlađe muške ekipe iste škole međusobno su odigrale revijalni meč koji je završen 2:2.

Na kraju turnira, pobednčkii pehar uručen je Luki Mladenoviću, kapitenu ekipe Dubrave,  za najboljeg igrača turnira proglašen je Kosta Živić, a posebno priznanje uručeno je Draganu Pavloviću, treneru ekipa Osnovne škole Dubrava.