Slaviša Jevtić na čelu Timočanina

Na Izbornoj skupštini Jevtić je dobio jednoglasnu podršku da u narednom četvorogodišnjem mandatu predvodi knjaževački fudbalski klub.

Sinoć je održana izborna Skupština Fudbalskog kluba Timočanin. Kao što je to i uobičajeno u ovakvim prilikama, izveštaj o radu u prethodnom periodu podneo je dosadašnji predsednik kluba Ninko Mihajlović, dok je o finansijskom poslovanju Timočanina govorio Aca Stojanović, sekretar kluba. Na Skupštini je izbrano novo rukovodstvo - Slaviša Jevtić novi je predsednik Fudbalskog kluba Timočanin. Na mesto prvog čoveka knjaževačkog kluba izabran je jednoglasnom odlukom članova Skupštine. Dosadašnji predsednik, Ninko Mihajlović, u narednom četvorogodišnjem mandatu obavljaće dužnost potpredsednika, a izabran je i novi Upravni i Nadzorni odbor. Novoizabrani predsednik Timočanina kaže da je veliki optimista uoči nove sezone u kojoj bi klub trebalo da bude konkurentan u borbi za plasman u Srpsku ligu.
 
Izborna Skupština Timočanina bila je i prilika za pokretanje inicijative za forimiranje organizacionog odbora koji ima zadatak da u naredne tri godine obavi neophodne pripreme za obeležavanje velikog jubileja – Timočanin će, naime 2021. proslaviti stogodišnjicu postojanja.
Uoči izborne Skupštine, Timočanin je juče odigrao poslednju prijateljsku utakmicu pred početak prvenstva. Knjaževčani su na svom terenu pobedili ekipu Svrljiga sa 4:1.