Proglašeni najbolji sportisti i sportistkinje

Aleksandra Stanković, članica Pauerlifting i bodi bilding sport kluba Knjaževac i skijaš Mihajlo Đorđević, najbolji su sportisti Knjaževca u 2018. godini. Na svečanosti koju je organizovao Sportski savez, za najbolji klub proglašen je Rukometni klub Knjaz.

Bila je to prilika da prvom čoveku knjaževačke opštine specijalno priznanje predsednika Svetske bodi bilding federacije Rafaela Santoje uruči njegov izaslanik, Milan Vučković iz knjaževačkog Bodi bilding kluba Apolon. Na osnovu rezultata ostvarenih u minuloj godini priznanja za najbolju sportistkinju i najboljeg sportistu pripala su Aleksandri Stanković iz Pauerlifting i bodi bilding sport kluba Knjaževac i skijaškom reprezentativcu Srbije Mihajlu Đorđeviću, članu Ski kluba Midžor. Trener godine je Dejan Bogdanović iz muškog rukometnog kluba Knjaz, koji je ujedno proglašen za najuspešniju sportsku organizaciju.

Najbolji mladi sportisti su Emilija Stamenković, takmičarka u tekvondou i gimnastičar Dušan Krstić. Specijalne nagrade uručene su paraolimpijcima Vesni Nikić i Srđanu Krstiću, kao i Sandri Živković za organizaciju akcije „U čast mog donora“, a za odlične rezultate u minuloj godini prigodnim poklonom nagrađeni su mladi članovi FK Knjaževac. Nagrađeni su sportski radnici Krunislav Simić, Dragan Sokolović, Slaviša Jevtić, Dragiša Nešić i posthumno Bratislav Minić Batak, kao i brojni mladi sportisti iz gotovo svih knjaževačkih klubova. U kulturno-zabavnom delu programa nastupili su članovi Škole folklora Kolo i članovi Plesne škole Hani.