Pioniri prijateljski sa Timokom

Pioniri prijateljski sa Timokom

Za vikend počinje takmičenje mlađih kategorija koje nastupaju u fudbalskim ligama Regiona istočne Srbije. Poslednju proveru forme pred početak borbe za bodove danas su imali pioniri Timočanina.

Na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Knjaževcu ugostili su vršnjake zaječarskog Timoka. Utakmica je bila simbolični debi novog trenera Timočaninovih pionira, Miloša Ćirića, koji je ovu selekciju preuzeo od prezimenjaka Slađana. Miloš već nekoliko godina radi kao fudbalski trener u Kini, ali zbog pandemije korona virusa i nemogućnosti da se vrati na „radno mesto“, vreme koje provodi u rodnom gradu iskoristio je da trenerski zanat usavršava u radu sa mladima u klubu u kome je napravio prve fudbalske korake.

Što se utakmice tiče, mladi fudbaleri Timoka pokazali su da su kvalitetniji i u ovom trenutku znatno spremniji od domaćina, tako da konačan rezultat, 5:0 u korist Zaječaraca, ne predstavlja iznenađenje.

Pioniri Timočanina, kao i petlići, u subotu će gostovati u Nišu gde će im u 1. kolu novog šampionata rival biti jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi, sastav Real Niša.