OFK Knjaz: Pripreme od 10. jula

OFK Knjaz: Pripreme od 10. jula

OFK Knjaz, novi član fudbalske Zone istok u jesenjoj polusezoni utakmice kao domaćin igraće na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Knjaževcu.

Opština Knjaževac u novoj fudbalskoj sezoni imaće predstavnika u zonskom rangu takmičenja. Ekipa OFK Knjaza bila je ubedljivo najbolji tim u Okružnoj fudbalskoj ligi i u momentu prekida sezone zauzimala je prvo mesto na tabeli sa svih 14 pobeda, odnosno 42 osvojena boda, 8 više od drugoplasiranog Radničkog iz Lubnice.

S obzirom da sezona nije nastavljena, bilo je sasvim očekivano da klub iz Trgovišta bude proglašen za šampiona Okružne lige i promovisan u novog člana Zone istok. Od jeseni će OFK Knjaz nastupati u ligi u kojoj će mu rivali biti klubovi veoma zvučnog imena i bogate tradicije, poput Đerdapa, Hajduk Veljka, Bora, Majdanpeka… Viši rang podrazumeva i angažovanje pojačanja među igračima, ali je za sada prvo pojačanje dobio stručni štab, pošto će dosadašnjem prvom treneru OFK Knjaza, Miroslavu Miliću, u radu pomagati Slađan Ćirić, dugogodišnji trener mlađih selekcija Timočanina.

Da bi se što bolje pripremili za obaveze koje ih očekuju u višem rangu takmičenja, fudbaleri OFK Knjaza počeće pripreme za novu sezonu 10. jula, a u pripremnom periodu odigraće i nekoliko kontrolnih utakmica. Jedan od rivala biće im i ekipa Timočanina.

Iako igralište u Trgovištu ispunjava neophdne uslove za zonski nivo takmičenja, prateća infrastruktura je nešto na čemu će morati ozbiljno da se poradi, tako da će do izgradnje, odnosno montaže svih potrebnih prostorija, OFK Knjaz u jesenjoj polusezoni utakmice kao domaćin igrati na pomoćnom terenu gradskog stadiona u Knjaževcu.