Odbojkaška takmičenja odložena do 11. decembra

Odbojkaška takmičenja odložena do 11. decembra

Zbog ove odluke, odbojkašice Knjaževca nisu igrale protiv Milenijuma, a izvesno je da neće biti ni utakmice u gostima sa Majdanpekom.

Sve utakmice u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije prekidaju se do 11. decembra, odlučeno je na sednici Predsedništva Odbojkaškog saveza Srbije i Predsedništva udruženja klubova.

Klubovi u dobili obaveštenja da se utakmice Superlige, Prve lige, Prve B lige i drugih liga odlažu do 11. decembra, a između ostalih ekipa sa juga i istoka Srbije, obaveštenje je stiglo i na adresu Odbojkaškog kluba Knjaževac.

Knjaževačke odbojkašice, zbog prekida sezone, nisu igrale minulog vikenda na domaćem terenu sa niškim Milenijumom, a izvesno je da neće biti ni meča planiranog za sledeći vikend u Majdanpeku.

Odluka stupa na snagu danom donošenja (23. novembra) i odnosi se na sve utakmice u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije – piše u saopštenju Saveza. U saopštenju dodaju da će Predsedništvo Saveza svakodnevno pratiti epidemiološku situaciju i blagovremeno doneti odluku o daljem sistemu takmičenja.