Od naredne godine Otvorena letnja škola sporta

Od naredne godine Otvorena letnja škola sporta

Od naredne godine počeće realizacija Otvorene letnje škole sporta, koja će naizmenično biti održavana u Knjaževcu, Zaječaru, Boru i Negotinu, dogovoreno je na sastanku zvaničnih saveza ovih gradova i opština.

Otvorena letnja škola sporta program je Sportskog zaveza grada Zaječara, namenjen je deci uzrasta od šest do 11 godina, a biće realizovana u julu naredne godine.

Iz svagog grada biće agažovani mladi treneri i profesori fizičkog vaspitanja, koji će voditi ekipe u različitim sportovima. Ukupno 160 dece, po 40 iz svakog biće učesnici Otvorene letnje škole sporta, koja će naizmenično biti održana u Knjaževcu, Boru, Negotinu i Zaječaru, koji će biti domaćin završnice.

Sastanku u Zaječaru prisustvovali su Krunislav Simić, prvi čovek "Asocijacije "Sport za sve" iz Knjaževca, Miloš Luković, ispred Asocijacije "Sport za sve" u Boru, Dušan Matejević, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Negotin i Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara, inicijator i domaćin sastanka.