FK Knjaževac: Počeli treninzi

FK Knjaževac: Počeli treninzi

Pauza duga dva i po meseca, izazvana pandemijom korona virusa i vanrednim stanjem u zemlji, za mlade knjaževačke fudbalere konačno je završena. Članovi Fudbalskog kluba Knjaževac, igrači od 2007. do 2013. godišta, okupili su se juče na gradskom stadionu i, uz poštovanje svih propisanih mera prevencije i zaštite, ponovo počeli treninge.

Mlade fudbalere i njihove roditelje pozdravili su Krunislav Simić, jedan od osnivača kluba i koordinator svih klupskih aktivnosti, kao i Dragan Đorđević, odnedavno novi predsednik Fudbalskog kluba Knjaževac. Za stručni rad, kao i do sada, biće zadužen trenerski trio – Emilija Smiljković, Dragan Pavlović i Vladimir Stojanović, a veliko „trenersko pojačanje“ predstavlja angažovanje Bogiše Stojiljkovića, iskusnog trenera sa A licencom i dugogodišnjeg instruktora Fudbalskog saveza koji će praktično rukovoditi trenerskim timom.

S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, izvesno je da tokom ovog leta neće biti zvaničnih takmičenja, tako da će tokom naredna tri meseca i takmičari i početnici imati dovoljno vremena da se što bolje pripreme za obaveze koje ih očekuju najesen.

Jučerašnje okupljanje na gradskom stadionu igrača, roditelja, uprave i trenera na simboličan način predstavlja i početak obeležavanja značajnog jubileja – Fudbalski klub Knjaževac osnovan je 2005. tako da ove godine slavi petnaestogodišnjicu uspešnog rada.

Iz  kluba podsećaju da je u toku upis novih članova, a sve neophodne informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 060-166-20-12.