Finalni turnir mladih odbojkašica

Mlađe pionirke Ozrena, Vinera i Knjaževca boriće se na turniru u nedelju u Tehničkoj školi za titulu najuspešnije ekipe istočne Srbije.

Knjaževac će u nedelju, 2. juna, biti domaćin završnog turnira u odbojci za mlađe pionirke u okviru šampionata istočne Srbije, odnosno Međuokružnog odbojkaškog saveza Zaječar. Posle ligaškog dela, u kome je svaka od šest ekipa učesnica odigrala po deset utakmica, pravo da se bore za šampionsku titulu stekla su tri kluba – Ozren iz Sokobanje, Viner iz Bora i domaćin, ekipa Knjaževca. Osim mladih odbojkašica koje će se na terenu boriti za šampionski pehar, očekuje se i zanimljivo nadmetanje publike u sali Tehničke škole, s obzirom na brojna iznenađenja koje su pripremili organizatori, kaže Tatjana Mitić, sportski direktor Odbojkaškog kluba Knjaževac.


„U pauzama između prve i druge, odnosno druge i treće utakmice organizovaćemo nagradne igre za publiku. Verujem da će u tome posebno uživati naši najmlađi navijači koji će biti u prilici da pokažu svoju veštinu u baratanju odbojkaškom loptom, a za najuspešnije smo pripremili vredne nagrade“, ističe Tatjana Mitić.


U knjaževačkom klubu sa velikim optimizmom očekuju finalni turnir mlađih pionirki. Trener Saša Mitić napominje da su mlade odbojkašice u ligaškom delu takmičenja pobedile na svih 10 utakmica i očekuje da u istom ritmu nastave i u nedelju.
„Ako računamo i prijateljske mečeve, ova ekipa je bez poraza na ukupno 14 susreta i objektivno je najkvalitetnija u ovom delu Srbije. Kao neko ko svakodnevno radi sa ovom grupom devojčica mogu da kažem da se radi o ubedljivo najtalentovanijoj grupi odbojkašica u našem klubu“, dodaje Saša Mitić.

Selekcije mlađih pionirki Vinera, Ozrena i Knjaževca boriće se za titulu najbolje odbojkaške ekipe istočne Srbije na turniru koji u nedelju, 2. juna, u sali Tehničke škole počinje u 12 časova.