Umetničko veče Danke i Nebojše

Slobodanka Stanković Ilić i Nebojša Đorđević priredili su sinoć u velikoj galeriji Doma kulture ''Leto u februaru'', umetničko veče, koje je okupilo ljubitelje književnosti i likovnog stvaralaštva.

Umetničko veče, na kome se dodiruju, prepliću, ili spajaju različite umetnosti, Slobodanka Stanković Ilić i Nebojša Đorđević priređuju već četiri godine. Ove, prijatelje i poštovaoce poezije, slikarstva i muzike, okupili su na programu, koji je dobio naziv ''Leto u februaru.'' Svoju izložbu slika, predstavljajući nam se prvi put, osim pastela, i radovima u ulju, Danka je nazvala ''Od gora do mora''. Na njima - motivi našeg planinskog kraja i Primorja.

Svakom od posetilaca poklon knjiga ''Zagranične linije''. U njoj kratke priče o neobičnim događajima, kojima je bila svedok. Slobodnaka Stanković Ilić napisala je: ''Za prijatelje i one koji misle da me poznaju''. 

Atmosfera i grad su teme novih pesničkih zbirki Nebojše Đorđevića, koje napisane, tek treba da uđu u štampu.

Poseban, muzički ton ovoj večeri dao je sastav The Dede, a sa nosača zvuka čule su se i klape iz Boke Kotorske, tek da osetimo atmosferu Mediterana.