Priznanja i zahvalnice za podršku "Čarobnim policama 2020"

Priznanja i zahvalnice za podršku "Čarobnim policama 2020"

Na virtuelnoj pozornici Manifestacije dečjeg stvaralaštva „Čarobne police Bibi Slikovčice 2020“ Narodna biblioteka „Njegoš“ uručila je saradnicima nagrade i priznanja za doprinos realizaciji programa Manifestacije i podršku stvaralaštvu dece i mladih.

Priznanje „Najbolji čika Branin đak“, osnovano u čast svestranom umetniku Brani Cvetkoviću, dodeljeno je muzičkom umetniku i pedagogu Vladislavu Dopuđi, domaćinu „Čarobnih polica 2020“.
Priznanje „Bibina čarobna polica“ za doprinos stvaralaštvu dece i mladih pripalo je ovogodišnjim gostima Manifestacije, bibliotekarima Milici Matijević i Elizabeti Georgiev, piscima za decu Vladimiru Andriću i Branku Stevanoviću, slikarima Radetu Ristiću i Dragoslavu Živkoviću, fotografu Saši Milutinoviću, snimatelju Bobanu Radivojeviću, Ljiljani Mihajlović iz Udruženja „Izvor“, novinaru i snimatelju Draganu Ristiću.
Peta Manifestacija dečjeg stvaralaštva „Čarobne police Bibi Slikovčice“ organizovana je uz podršku knjaževačkih ustanova obrazovanja i kulture i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Opštine Knjaževac.