Ljiljana i Elizabeta oduševile knjaževačku publiku

Ljubitelji pozorišta imali su nesvakidašnju priliku da na velikoj sceni Doma kulture uživaju u pozorišnoj predstavi “Dva mirisa ruže”. Briljirale su Ljiljana Stjepanović i Elizabeta Đorevska, a kompletnom doživljaju značajno je doprineo muzički segment – marijači i orkestar Pozorišta na Terazijama.

Retke su prilike da ljubitelji pozorišta u Knjaževcu uživaju u vrhunskim predstavama. Takvo zadovoljstvo imali su svi oni koji su se sinoć našli u velikoj dvorani Doma kulture i odgledali komad “Dva mirisa ruže”. Prvobitno zamišljen i u zemlji nastanka, Meksiku, igran kao teška melodrama, ovaj komad, prema rečima prvakinje Pozorišta na Terazijama, Ljiljane Stjepanović prilagođen je senzibilitetu domaće publike.

Za razliku od svoje koleginice, koja je već nastupala pred Knjaževčanima, za Elizabetu Đorevsku sinoćnje gostovanje bilo je premijerno u našem gradu. Kaže da je oduševljena uslovima koje Dom kulture pruža i da po njenom mišljenju "Knjaževac mora da ima pozorište".

Za kompletan ne samo glumački, već i muzički doživljaj pobrinuli su se marijači i orkestar Pozorišta na Terazijama, a da je ovo zaista bilo veče za pamćenje, najbolje svedoči desetominutni aplauz kojim je publika po završetku predstave vraćala glumice na veliku scenu Doma kulture.