Hor ''Čarolija'': Uživamo, nego šta !

U petak, 12. januara, u velikoj dvorani Doma kulture, održan je kocert dečjeg hora ''Čarolija''. Dirigovala je Martina Milošević, a devojčice su, u društvu sa Leontinom, osnivačem hora, pokazale šta su naučile tokom deset meseci bavljena horskim pevanjem.

U predvečerje nove godine po julijanskom kalendaru, zimski koncert dečjeg hora ''Čarolija'' bio je obojen prazničnim raspoloženjem, zvončićima, sankama, snegom i naravno - Deda Mrazom.

Vesele devojčice, uz pomoć Leontine i dirigenta Martine Milošević još jednom su pokazale zašto je ''Čarolija'' jedinstveni hor, u kome se neguju nadarenost, kreativnost, muzikalnost: ''Hor  ''Čarolija'' je fina muzička radionica za razvoj dece. Svaka proba je posebna. Deca se lepo druže, razvijaju svoje glasovne mogućnosti,'' kazala je Martina Milošević, dirigent.

Audiciju za nove pevače ''Čarolija'' će organizovati u februaru. Dobrodošli su, naravno i dečaci. Sledeći susret sa ovim malim horom knajževačka publika imaće u junu, a deo pevača nastupiće i na obeležavanju Savindana.