Dom kulture: Konkurs za izlaganje likovnih dela

Dom kulture: Konkurs za izlaganje likovnih dela

Dom kulture raspisao je konkurs za izlaganje u 2019. godini i pozvao sve zainteresovane stvaraoce, likovne i vizuelne umetnike, istoričare i teoretičare umetnosti da predlože samostalne izložbe i autorske projekte iz oblasti savremene vizuelne umetnosti i dizajna za godišnji program Velike galerije Doma kulture.

Konkurs je raspisan za 8 slobodnih termina. Prioritet će imati autori koji su završili umetničke studije na nekom od umetničkih fakulteta u zemlji i inostranstvu i autori afirmisani na domaćoj i inostranoj sceni.

Dom kulture pokriće troškove dolaska autora i transporta umetničkih dela, troškove štampe kataloga, troškove štampe pozivnica, kao i marketing i promociju programa

Dokumentacija za konkurs treba da sadrži 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu, koncepciju izložbe izloženu u pisanoj formi i profesionalnu biografiju autora

Svi zaintersovani konkursnu dokumentaciju mogu poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na adresu: Branka Radičevića 1, 19350 Knjaževac, sa naznakom ,, Prijava za konkurs za program izlaganja likovnih radova u 2019. godini u Domu kulture Knjaževac ” .

Konkurs je otvoren do prvog marta.