Biblioteka: Naručite knjige unapred

Biblioteka: Naručite knjige unapred

Narodna biblioteka „Njegoš“ omogućiće korisnicima  pozajmicu bibliotečke građe  od četvrtka, sedmog maja, uz strogo poštovanje propisanih mera zaštite, najavljeno je iz ove ustanove.

Radno vreme Biblioteke za nesposredan rad sa korisnicima, odnosno za preuzimanje knjiga je od sedmog maja svakog dana od 9:30 do 12:00 časova. Korisnici Biblioteci ne vraćaju ranije preuzetu građu.

Biblioteka će korisnicima izdavati samo unapred naručene knjige, te je neophodno da ih čitaoci naruče jedan dan pre dolaska u Biblioteku.

Knjige se naručuju telefonom na broj 019/ 733 157 od 9:00 do 13:00 časova, ili mejlom na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom naručivanja korisnik treba da dostavi ime, prezime, broj članske karte i naslove publikacija koje želi da pozajmi.

Za preuzimanje knjiga određen je privremeni pozajmi pult u holu ispred Bilioteke, gde korisnici mogu preuzeti unapred naručene knjige. Korisnici su treba da se pridržavaju mera zaštite – držanja distance, nošenja zaštitnih maski i rukavica.