Milan Đokić: 2019 – Godina skidanja lanaca i katanaca

Ako su godinu koju ispraćamo obeležili infrastrukturni radovi u gradu i selima i skidanje katanaca sa do juče zatvorenih fabrika, onda će 2020. biti godina u kojoj ćemo se boriti da Knjaževčana bude više, kazao je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu predsednik Opštine Milan Đokić.

 

''Ono što je mene obradovalo protekle godine je skidanje lanaca i katanaca sa firmi koje su nekada propadale, a sada su našle nove vlasnike, zahvaljujući privrednicima, državi i lokalnoj samoupravi,'' kazao je Đokić.

Đokić je pozvao Knjaževčane da budu aktivni učesnici u svim aktivnostima koje će grad i opštinu učiniti još lepšim mestom za život.

''Godina 2020. biće godina Olimpijskih igara. Aristotel je rekao: Olimpijske igre su mesto gde se jedni bore, jedni navijaju, a jedni trguju. Mi želimo da u Knjaževcu bude više onih koji će biti na terenu i koji će se boriti, od onih koji će navijati – zviždati ili aplaudirati.''

Novogodišnji koktel okupio je, pored odbornika Skupštine opštine, predstavnike javnog, društvenog i privrednog života knjaževačke opštine.