Polazna | Sport | Proglašeni najbolji sportisti

Proglašeni najbolji sportisti

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Emilija Smiljković, članica Nivesa i Ivan Kostić, golman Timočanina, najbolji su knjaževački sportisti u 2014. godini; trener godine je Saša Stanisavljević iz Odbojkaškog kluba, najbolji sportski radnik Boban Milosavljević iz minićevske Sloge, a klub godine FK Knjaževac.

Proglašeni najbolji sportisti

U organizaciji Sportskog saveza, sinoć je u Domu kulture održana svečanost na kojoj su proglašeni pobednici tradicionalnog "Izbora najboljih u sportu" u 2014. godini.

Knjaževački sportisti tokom prethodone godine učestvovali su na brojnim međunarodnim i domaćim takmičenjima, osvajali medalje i trofeje i na najbolji način predstavljali svoj grad, rekao je Mikica Vidojević, predsednik Sportskog saveza, pozdravljajući prisutne.

Sportiste je pozdravio i Milan Đokić, predsednik opštine, koji je naglasio da je zadatak lokalne samouprave da obezbedi adekvatne infrastrukturne uslove za takmičenje sportista, kao i da ulaže u edukaciju trenera. "Treći zadatak je da pokušamo da popularišemo sport, kroz školske sekcije, kroz omladinske selekcije u klubovima i da tek pošto obezbedimo kvantitet, počnemo da težimo vrhunskim rezultatima", dodao je Đokić.

Odlukom Upravnog odbora Sportskog saveza, najbolji sportista Knjaževca u 2014. godini je Ivan Kostić, golman Timočanina, dok je titula sportistkinje godine pripala Emiliji Smiljković, članici Fudbalskog kluba Knjaževac Nives.

Najbolji knjaževački trener u 2014. je Saša Stanisavljević iz Odbojkaškog kluba, najuspešnija sportska organizacija je Fudbalski klub Knjaževac, sportski događaj godine je Međunarodni kamp brazilske džiu džice, dok je priznanje za sportskog radnika godine pripalo Bobanu Milosavljeviću, predsedniku Sportskog društva Sloga Minićevo.

Na svečanosti je dodeljeno više desetina priznanja mladim knjaževačkim sportistima. Nagrađeni su i zaslužni sportski radnici za dugogodišnji doprinos razvoju knjaževačkog sporta - Dragan Ranđelović, Zoran Milutinović, Dalibor Manojlović, Perica Pejčić, Dragiša Nešić, Matic Jeraša i Nevenko Kocić, a prigodne nagrade uručene su i predstavnicima preduzeća i ustanova za uspešnu saradnju sa Sportskim savezom.

 

Komentara (1 poslato)

avatar
Samo vas gledamo! 11/02/2015 21:11:55
Najuspesniji SPORTSKI RADNIK Boban Notra iz najgore ekipe iz najnizeg ranga takmicenja-svaka vam cast na izboru! Mi sportski radnici koji stvarno profesionalno radimo sa decom-mi nemamo 8 razreda skole pa verovatno zato i nismo u konkurenciji?! Smejurija !
Palac gore Palac dole
6
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha
Made by East Star Group