Polazna | Sport | 14. Memorijalni turnir ''Ivica Božinović''

14. Memorijalni turnir ''Ivica Božinović''

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Policijska stanica Knjaževac organizovala je u nedelju, prvog decembra 14. Memorijalni turnir u malom fudbalu ''Ivica Božinović'', u znak sećanja na poginulog pripadnika MUP-a. Pobednik ovogodišnjeg turnira bila je ekipa knjaževačke policijske stanice.

14. Memorijalni turnir ''Ivica Božinović''

U saradnji sa porodicom Božinović, Policijska stanica Knjaževac organizovala je 14. Memorijalni turnir u malom fudbalu ''Ivica Božinović'', u znak sećanja na svog kolegu koji je tragično izgubio život 2000. godine izvršavajući službene zadatke.

Turnir  je otvorio Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine, ističući  da je naša obaveza da ne zaboravimo sve pripadnike policije u Srbiji koji su dali svoje živote za našu bezbednost.

Na turniru su učestvovale ekipe Policijske uprave u Zaječaru, policijskih stanica Knjaževac, Sokobanja, Boljevac, Fudbalskog kluba „Midžor“ iz Kalne, ekipa lokalne samouprave i prvi put ekipa Policijska stanice Svrljig.

Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je ekipa Policijske stanice Knjaževac koja je u finalu, posle boljeg izvođenja penala, pobedila kalanski Midžor 5:4. U regularnom delu bilo je nerešeno 2:2. Nagradu za fer plej dobila je ekipa Policijske stanice Svrljig.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group