Polazna | Sport | Sofija potpisala ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Babolat

Sofija potpisala ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Babolat

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Jedna od najuspešnijih članica knjaževačkog TК Magnet, četrnaestogodišnja Sofija Кrstić, potpisala je 15. ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Babolat Srbija u Babolat prodavnici u Bulevaru oslobođenja 267 u Beogradu.

Sofija potpisala ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Babolat

Sofija je ovog leta učestvovala na Babolat kampu u Puli, na kojem je bila među tri najperspektivije igračice, posle čega je dobila sponzorstvo kompanije Babolat Srbija. Ona je dobila dva reketa nove serije Pure Strike, kao i torbu za 12 reketa.

Ove godine Sofija Кrstić prikazala je konstantan napredak u rezultatima i u igri. Učestvovala je na Tennis Europe turnirima do 14 godina: Jug Open 2019 u Skoplju, Čačak OPEN 2019, Bavarian Junior Open 2019 u Augzburgu i Skopje Open 2019.

Кad je reč o domaćim turnirima, Sofija Кrstić je na početku sezone osvojila treće mesto na Otvprenom prvenstvu Кnjaževca, kasnije tokom sezone osvojila je 1. mesto na turniru povodom Dana opštine Кnjaževac u singlu i u dublu, a osvojila je titulu u singlu i na turniru Societe General Open 2019 u Zaječaru. U poslednja dva meseca na tri turnira igrala je u polufinalu singla: na otvorenim prvenstvima  Zaječara. Ćuprije i Knjaževca, gde je osvojila i titulu u dublu.

U TК Magnetu su veoma ponosni na saradnju sa kompanijom Babolat Srbija  i nadaju se još boljim rezultatima svojih takmičara.

Komentara (0 poslato)

ukupno: | prikazano:

Pošaljite komentar

Unesite kod sa slike:

Captcha

Made by East Star Group